Πετώντας τμήματα αργιλίου βαρύτητας χαμηλής πίεσης με την ανοπτώντας ομαλοποίηση

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα OEM/ODM
Ποσότητα παραγγελίας min 100pcs
Τιμή Confirm price based on product
Συσκευασία λεπτομέρειες Τσάντες φυσαλίδων, ζαρωμένο χαρτοκιβώτιο, παλέτα ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη στη ρίψη των μ
Χρόνος παράδοσης Εργαλεία: 4~12 εβδομάδες ενημέρωση μεγέθους ανταλλακτικού. Δείγματα: μία εβδομάδα εάν δεν απαιτείται
Όροι πληρωμής Κατάθεση και σκάφος προόδου 30% μετά από να λάβει την τελική πληρωμή 70%
Δυνατότητα προσφοράς 500 τόνοι του υλικού κραμάτων αργιλίου

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Θερμική επεξεργασία ανόπτηση/κανονικοποίηση Υπηρεσία COem Serivice
Σχήμα σχεδίων PDF/DWG/IGS/STP/X_T Βάρος 0,1-100 κιλά
Μέγεθος Προσαρμοσμένος Κατεργασία CNC κατεργασία
Ποιοτικός έλεγχος 100% επιθεώρηση Εφαρμογή Μέρη μηχανημάτων
Υψηλό φως

Πετώντας τμήματα αργιλίου χαμηλής πίεσης

,

Πετώντας τμήματα αργιλίου βαρύτητας

,

Ανοπτώντας πετώντας τμήματα αλουμινίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπηρεσία PDF/DWG/IGS/STP/X_T cOem ρίψεων χαμηλής πίεσης αργιλίου

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πετώντας μέρη αργιλίου είναι υψηλής ποιότητας πετώντας συστατικά με τις διαφορετικές διαδικασίες ρίψης, συμπεριλαμβανομένης της ρίψης χαμηλής πίεσης αργιλίου, των πετώντας μερών άμμου αργιλίου, της ρίψης βαρύτητας αργιλίου, της ρίψης κύβων αργιλίου και της ρίψης επένδυσης αργιλίου. Αυτά τα τμήματα αργιλίου απορριμμάτων σχεδιάζονται με την προηγμένη θερμική επεξεργασία, όπως η ανόπτηση και η ομαλοποίηση, και η λήξη με τις διαφορετικές επεξεργασίες επιφάνειας, όπως τη στίλβωση, για να καλύψουν τις απαιτήσεις ή τα δείγματα σχεδίων των πελατών. Με τα προσαρμοσμένες μεγέθη και τις διαστάσεις, εγγυώμαστε την επιθεώρηση 100% σε όλα τα πετώντας μέρη αργιλίου μας για να εξασφαλίσουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Πετώντας μέρη αργιλίου
  • Σχήμα σχεδίων: PDF/DWG/IGS/STP/X_T
  • Μέγεθος: Προσαρμοσμένος
  • Διαστάσεις: Απαιτήσεις ή δείγμα σχεδίων
  • Εφαρμογή: Μέρη μηχανημάτων
  • φόρμα: OEM/ODM
  • Ρίψη βαρύτητας αργιλίου
  • Πετώντας μέρη άμμου αργιλίου
  • Ρίψεις αργιλίου
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Αξία
Όνομα προϊόντων Πετώντας μέρη αργιλίου
Διαστάσεις Απαιτήσεις ή δείγμα σχεδίων
Υπηρεσία Υπηρεσία cOem
Ανοχή ±0.01mm
Σχήμα σχεδίων PDF/DWG/IGS/STP/X_T
Εφαρμογή Μέρη μηχανημάτων
Κατεργασία CNC κατεργασία
Ποιοτικός έλεγχος 100% επιθεώρηση
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία επιφάνειας Στίλβωση
Διαδικασία Ρίψη
Λέξεις κλειδιά Μέρη χυτηρίων αργιλίου, ρίψεις αργιλίου, μέρη ρίψεων αργιλίου
 

Εφαρμογές:

Τα πετώντας μέρη αργιλίου είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλές βιομηχανίες λόγω της δύναμης, της διάρκειας και της μεταβλητότητάς τους. Αυτά τα μέρη γίνονται για να διαρκέσουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από αυτοκίνητος και αεροδιαστημικός ιατρικός και βιομηχανικός. OEM/ODM τα πετώντας μέρη αργιλίου εμπορικών σημάτων γίνονται με υψηλό - υλικά ποιοτικού αργιλίου από Guangdong, Κίνα, με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής του 100pcs. Τα μέρη έρχονται με μια ανταγωνιστική τιμή και διάφορες επιλογές συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων των τσαντών φυσαλίδων, ένα ζαρωμένο χαρτοκιβώτιο, παλέτα ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Η σχεδίαση διαρκεί 4-12 εβδομάδες για την ενημέρωση του μεγέθους μερών, τα δείγματα παίρνουν μια εβδομάδα εάν κανένα τέρμα και CNC η κατεργασία δεν απαιτούνται, και η παραγωγή διαρκεί 2-3 εβδομάδες. Η κατάθεση και το σκάφος προόδου 30% μετά από να λάβουν την τελική πληρωμή 70% γίνονται αποδεκτές για τους όρους πληρωμής. Τα μέρη αργιλίου έχουν μια δυνατότητα υψηλού ανεφοδιασμού 500 τόνων του υλικού κραμάτων αργιλίου και μπορούν να προσαρμοστούν σε μέγεθος, βάρος, και ανοχή. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι επιθεώρηση 100% και το υλικό χρησιμοποιούμενο είναι αργίλιο. Τα πετώντας μέρη άμμου αργιλίου, οι ρίψεις αργιλίου, και η ρίψη βαρύτητας αργιλίου είναι οι κύριες λέξεις κλειδιά για αυτά τα μέρη αργιλίου.

 

Προσαρμογή:

Παρέχουμε στην πετώντας υπηρεσία μερών αργιλίου συνήθειας, το εμπορικό σήμα OEM/ODM, θέση προέλευσης Guangdong, Κίνα, ελάχιστη ποσότητα 100 PC, τιμή διαταγής που επιβεβαιώνεται βασισμένος στο προϊόν, συσκευάζοντας τσάντες φυσαλίδων λεπτομερειών, ζαρωμένο χαρτοκιβώτιο, παλέτα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, χρόνο παράδοσης 4-12 εβδομάδες για τη σχεδίαση, 1 εβδομάδα για τα δείγματα, 2-3 εβδομάδες για την παραγωγή, την κατάθεση προόδου όρων 30% πληρωμής και την ισορροπία 70% πριν από την αποστολή, τη δυνατότητα ανεφοδιασμού 500 τόνοι του υλικού κραμάτων αργιλίου, το μέγεθος που προσαρμόζονται, την υπηρεσία cOem υπηρεσιών, τις διαστάσεις που σύρουν τις απαιτήσεις ή το δείγμα, μέρη μηχανημάτων εφαρμογής, ρίψη διαδικασίας, με την ισχυρή έμφαση στις ρίψεις αργιλίου, τα μέρη χυτηρίων αργιλίου, και τα μέρη ρίψεων αργιλίου.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Στα πετώντας μέρη αργιλίου, παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Προσφέρουμε επίσης τις επιτόπιες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας λειτουργεί κατάλληλα. Επιπλέον, παρέχουμε τις κανονικές αναπροσαρμογές στις πρόσφαές τεχνολογίες και τις τάσεις βιομηχανίας για να κρατήσουμε τους πελάτες μας ενήμερους.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τα πετώντας μέρη αργιλίου:

Τα πετώντας μέρη αργιλίου συσκευάζονται στα ξύλινα κιβώτια και τα κουτιά από χαρτόνι, που τυλίγονται στην πλαστική ταινία. Το ξύλινο κιβώτιο έχει έναν αφρό ή άλλο προστατευτικό υλικό για να αποτρέψει τα μέρη από την καταστροφή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η παράδοση είναι συνήθως κοντά σαφής, αέρας, ή θάλασσα. Ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα των μερών.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα σας;
Α1: Το εμπορικό σήμα μας είναι OEM/ODM.
Q2: Πού είναι η θέση προέλευσης;
A2: Η θέση προέλευσής μας είναι Guangdong, Κίνα.
Q3: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;
A3: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 100pcs.
Q4: Ποια είναι η τιμή;
A4: Η τιμή επιβεβαιώνεται βασισμένος στο προϊόν.
Q5: Ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας;
A5: Οι λεπτομέρειες συσκευασίας είναι τσάντες φυσαλίδων, ζαρωμένο χαρτοκιβώτιο, παλέτα ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη στη ρίψη των μερών.
Συνιστώμενα προϊόντα