Ernst Auto Gietende Delen, CNC Machinaal bewerkte Afgietsels 0.01mm Tolerantie

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Grootte Aangepast Verwerkingstype Afgietsel
MOQ 100 Stuk Materiaal Aluminiumlegering
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken OEM/ODM Beschikbaar
Afmetingen Tekeningsvereisten of Steekproef Verpakking Houten Geval
Hoog licht

Ernst Auto Gietende Delen

,

CNC Auto Gietende Delen

,

Autocnc Machinaal bewerkte Afgietsels

Laat een bericht achter
Productomschrijving

CNC die Automobiel Gietende Producten voor het Machinaal bewerken van Proces machinaal bewerken

Productomschrijving:

De gietende Automobieldelen zijn douane en precisie automobieldiedelen van aluminiumlegering worden gemaakt via het gieten. Onze Afgietsel Automobieldelen zijn beschikbaar met OEM de dienst en komen in houten gevallen om te verpakken. Wij specialiseren ons in het Gieten Automobielstukken en bieden automobiel gietende producten van superieure kwaliteit aan. Onze minimumordehoeveelheid het Gieten van Automobieldelen is 100 stukken.

Wij zijn de belangrijke leverancier van het Gieten van Automobieldelen, die automobiel gietende producten verstrekken die aan de hoogste niveaus van kwaliteitscontrole voldoen. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van het gieten automobielstukken die robuust, betrouwbaar en rendabel zijn. Onze afgietsel automobieldelen worden ontworpen duurzaam en langdurig om te zijn.

Wij investeren in de recentste technologie om ons Afgietsel te verzekeren de Automobieldelen met precisie en nauwkeurigheid worden vervaardigd. Onze Afgietsel Automobieldelen worden ontworpen om aan de vereisten van een verscheidenheid van toepassingen in de automobielindustrie te voldoen. Van douaneontwerpen aan standaarddelen, zijn onze Afgietsel Automobieldelen de ideale keus voor uw automobielbehoeften.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gietende Automobieldelen
 • Materiaal: Matrijzenafgietsel Machine+CNC
 • Kwaliteitscontrole: Professionele Inspectie
 • OEM/ODM: Beschikbaar
 • Verpakking: Houten Geval
 • Verwerkingstype: Afgietsel
 • Toepassing: Automobiele Gietende Delen, Gietende Automobieldelen die, Autodelen, de Automobieldelen van het Matrijzenafgietsel gieten
 

Technische Parameters:

Productkenmerken Details
Gietende Automobieldelen Auto Gietende Componenten, Automobiele Gietende Delen
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken
Materiaal Matrijzenafgietsel Machine+CNC
Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
Tolerantie 0.01mm
Toepassing Automobieldelen
Eigenschap Hoge Precisie
Verwerkingstype Afgietsel
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren
De dienst OEM Serivice
Gewicht 1-10kg
 

Toepassingen:

De gietende Automobieldelen zijn geschikt om hoogte te veroorzaken - kwaliteit en nauwkeurige componenten voor voertuigen. OEM/ODM de merknaam van Guangdong, China, is gespecialiseerd in het veroorzaken van Gietende Automobieldelen met minimumordehoeveelheid van 100pcs. De prijs van het Gieten van Automobieldelen wordt bevestigd gebaseerd op het product van de klant. De bellenzakken, het Golfkarton, de Pallet of andere verpakkingsvereisten kunnen op de Gietende Delen worden toegepast. De het bewerken, het bemonsteren en productietijd is 4~12 weken, één week en 2~3 weken, respectievelijk. Het de vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70% worden goedgekeurd voor betalingstermijnen. Een totaal van 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering is beschikbaar voor productie. Het matrijzenafgietsel Machine+CNC wordt gebruikt voor materiaal en de afmetingen kunnen worden aangepast gebaseerd op de tekeningsvereisten of steekproef van de klant. De professionele inspectie wordt gemaakt om de kwaliteit te verzekeren van het Gieten van Automobieldelen, en de oppervlaktebehandeling van het oppoetsen, het schilderen en het anodiseren kan worden toegepast. De hoge precisie is de eigenschap van het Gieten van Automobieldelen.

 

Aanpassing:

De gietende Automobieldelen Aangepaste Dienst

Wij bieden naar maat gemaakt Afgietsel aan Automobieldelen om de eisen van klanten te ontmoeten. Onze producten zijn van OEM/ODM-merk en in Guangdong, China met minimumordehoeveelheid van 100pcs gemaakt. De prijs wordt bevestigd gebaseerd op het product. Onze verpakkingsdetails omvatten bellenzakken, golfkarton, pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen. de levertijd is 4 tot 12 weken voor het bewerken, één week voor steekproeven als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken, en 2 tot 3 weken voor productie. Wij keuren Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70% goed. Onze leveringscapaciteit is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering en wij hebben matrijzenafgietsel machine+CNC voor materiaal. De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door professionele inspecteurs en het verwerkingstype giet. De afmetingen zijn gebaseerd op tekeningsvereisten of steekproef. Wij bieden het oppoetsen, ook het schilderen en het anodiseren voor oppervlaktebehandeling aan.

Wij specialiseren ons in Automobiel Gietende Producten, Gietende Automobieldelen, Voertuig het Gieten Stukken en Aluminiumlegering het Gieten Stukken.

 

Steun en de Diensten:

Gietende Automobieldelentechnische ondersteuning en de Dienst

Bij het Gieten van Automobieldelen, voorzien wij onze klanten van een brede waaier van technische ondersteuning en de diensten. Ons team van ervaren technici is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over onze producten en diensten kunt hebben.

Wij verlenen 24/7 klantenservicesteun, zodat kunt u in aanraking met ons op om het even welk ogenblik worden, dag en nacht. Wij bieden de reparatiediensten aan ook ter plaatse, zodat kunt u uw automobieldelen in het werk orde terug hebben snel en efficiënt.

Wij bieden een verscheidenheid van technische ondersteuningdiensten, met inbegrip van productinstallatie, het oplossen van problemen, en onderhoud aan. Onze technici zijn goed geïnformeerd en ervaren in alle aspecten van automobieldelen productie, zodat kunt u zeker zijn u de beste dienst beschikbaar krijgt.

Wij verstrekken ook online technische ondersteuning, zodat kunt u de hulp krijgen u direct wenst. Onze website kenmerkt een uitvoerige bibliotheek van middelen en leerprogramma's, zodat kunt u alles leren u van onze producten en diensten moet op de hoogte zijn.

Bij het Gieten van Automobieldelen, streven wij ernaar om onze klanten van de best mogelijke technische ondersteuning en dienst te voorzien. Als u om het even welke vragen of zorgen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor het Gieten van Automobieldelen

De gietende automobieldelen vereisen speciale verpakking en het verschepen de procedures om delen te verzekeren zijn veilig en veilig tijdens doorgang. De volgende maatregelen zouden moeten worden getroffen om de veilige verpakking en het verschepen van deze delen te verzekeren:

 • Inspecteer alle delen voor om het even welke schade alvorens te verpakken
 • Pakketdelen veilig in bellenomslag of schuim tegen schade te beschermen
 • Etiketpakketten duidelijk met bestemming en contactgegevens
 • Verzeker de pakketten behoorlijk met band worden verzegeld
 • Controleer alle verschepende documenten om nauwkeurigheid te verzekeren
 • Schipdelen die een betrouwbare drager gebruiken die het volgen en verzekering aanbiedt
 

FAQ:

Q1: Wat is de Merknaam van dit product?
A1: De Merknaam van dit product is OEM/ODM.
Q2: Waar wordt dit product gemaakt?
A2: Dit product wordt gemaakt in Guangdong, China.
Q3: Wat is de minimumordehoeveelheid?
A3: De minimumordehoeveelheid is 100pcs.
Q4: Hoe te om de prijs te bevestigen?
A4: De prijs zou moeten worden bevestigd gebaseerd op het product.
Q5: Wat is de verpakking en levertijd?
A5: De verpakking is Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen. De levertijd bewerkt: 4~12 weken werken deelgrootte bij; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks.